ru | lat | eng

Gredzeni ar komforta zonu

   Arvien lielāku popularitāti iegūst viens no jaunākiem pasaules juvelieru trendiem – tā saucamie gredzeni ar komforta zonu.  Šo jauninājumu  ieviesa  viens no Francijas juvelieru namiem   -  viņi nolēma nedaudz pacelt gredzenu  iekšējas malas.  Šai nestandarta mārketinga akcijai bija un ir milzīgi panākumi  un ietekme uz pirmo skatienu tik konservatīvā tradīcijā, kā klasisko laulību gredzenu nēsāšana.

   Bet tomēr, kāda gan ir praktiska vērtība laulību gredzenu  nēsāšanai ar komforta zonu?

Dēļ gredzena  vidus daļas iesēdināšanas, tā iekšēja daļa iegūst  ieapaļu formu. Kad uzvelk šāda tipa  gredzenu, tā saskaršanās  virsma ar pirktu samazinās, tā rezultātā nēsāšanas process kļūst ievērojami ērtāks.  Nēsāšanas laikā gredzena asas malās nesaskaras ar pirkstu, tas samazina iespējamās nepatīkamās sajūtas un traumatismu (kas arī mēdz būt pie parastajiem gredzeniem). Pastāv  viedoklis, ka šai tendencei ir arī otra, negatīvā puse – it kā samazinātais saskares laukums palielina iespēju gredzenam noslīdēt no pirksta. Tomēr, kā no mūsu speciālistu pieredzes, tā arī  balstoties uz mūsu klientu atsauksmēm, varam izsecināt, ka komforta zonas gadījumā, gredzena saskares laukuma  platība ir pietiekama drošai nēsāšanai. Turklāt, gredzens turas arī dēļ pirksta locītavas un šāda gredzena īpašniekam nepastāv papildus risks to nejauši pazaudēt noslīdēšanas dēļ.  

Kā jau minējām, daudzi juvelieru klienti  augsti novērtēja šo inovatīvo ideju un arī citi juvelieru nami ātri adaptējās un sāka izgatavot savas jaunās  juvelierizstrādājumu kolekcijas ar Comfort Fit metodi.  Vēlāk, patiecoties internetam, šī gredzenu forma kļuva plaši pazīstama visās pasaules valstīs.

   Ar lepnumu varam atzīmēt, ka visiem laulības gredzeniem, kurus izgatavo Ora Legendo , ir komforta zona. Turklāt, mūsu meistari šāda tipa gredzenus sāka izgatavot jau tālajā  1982., vēl ilgi pirms tā, kad šis trends kļuva par meinstrīmu.